2009. augusztus 21., péntek

Taprakhon 5

Augusztus 16-án Noi meghívott bennünket egy kis családi összejövetelre. A nagyobb lélegzetű városi anyák napi beszámoló előtt megosztom az itt készült képeket. A hely Bangkok központjától körülbelül két órányi buszútra található, egy főút melletti kisebb erdei szakaszon. Ezen a vacsorán In két újabb testvérét ismerhettem meg. (Összesen heten vannak testvérek.) Sap, aki Noi ikertestvére, illetve Nai, az öccse, a legfiatalabb testvér. Összesen öt testvér jött össze aznap. Ezenkívül újabb kutyákkal is találkoztam. Ezek az eddigi legnagyobbak a családban, amiket láttam. Már majdnem akkorák, mint egy bordeauxi dog. :-)
Az első fotón még "foghíjas volt a mezőny":

A sörivásra sem kellett sokáig várni:

Egy kép, amin "mindenki milyen boldog, vidám és elégedett":-)

Kob(a sárga ruhás), aki vicc mesélés nélkül is humoros tud lenni:

Sap és Noi, az ikrek. Mindketten varrónők:

A két kutya közül az egyik. A ráncok a homlokán kb. 10 pontot érnek:-)Sap így készíti a tengeri ételeket:

A thaiföldi Tom. Tom a neve Noi férjének, aki vidáman pózol:

A teljes társulat:

Egy rövid videó. Ami miatt érdekes az az eleje és a vége. A legtöbb thai otthon ugyanis eképzelhetetlen házi gekkó és a királyt ábrázoló falinaptár nélkül:

1 megjegyzés:

  1. Nahát az a Kob milyen humoros. Most is szakadoka nevetéstől. Nincs még egy hilyen humor herold szerte a világon. Jujj, alig kapok levegőt.
    A kutya miatt érte meg igazán ez a poszt, többet is foglalkozhattál volna vele.
    A Thai Tom csak egy olcsó utánzata a mi nagyszerű és remekbeszabott sári fiatalemberünkhöz képest.:)))
    Ja, és a két iker annyira hasonlít egymáshoz, mint villanyóra a gázrezsóhoz. (nem saját idézet, én messze nem lehetek olyan humoros, mint Kob. Most is nevetek, ahogy a nevet leírtam...:))

    VálaszTörlés