2009. november 20., péntek

Hírek az iskolából - Győzött az iskola színdarabja!

Ebben a hónapban számos verseny kerül lebonyolításra az iskolán belül és azon kívül is. Szöveges beszámoló az iskolai élet legújabb fejleményeiről:


Legfőképp a sport területe emelkedik ki manapság, ami egy iskolán belüli rangos esemény. Reggelenként a gyerekek szurkoló dalokat és koreográfiákat gyakorolnak, délutánonként pedig a csapatok versengenek. Sok sportág szerepel a palettán. Többek között ping pong, úszás, tollaslabda, röplabda, kosárlabda. A csapatok színek szerint vannak elnevezve. A szurkoláshoz még tribünöket is felállítottak a pálya szélére. A csapatok minden sportágban képviseltetik magukat és az összesítések alapján kerülnek ki a győztesek. A Nagy Döntő november 27-én lesz és emiatt még a tanítás is elmarad arra a napra...


A mai napon véget értek az iskolák közötti angol nyelvű versenyek, amik elsősorban nem a nyelvtudást, hanem a különböző angol nyelvű előadásokat értékelték. Ezek között szerepelt mesélés, szónoklat és színdarab is. A szónoklat és a színjátszás felkészítésébe egy kicsit nekem is volt szerencsém belekerülni, ami nagy megtiszteltetés és élmény is volt egyben. A szónokaink sajnos esélytelenek voltak a kimondottan angolra specializálódott iskolák tanulóival szemben, de ennek ellenére is boldogan versenyeztek és aranyosan helytálltak. A színjátszás nagy melepetésre megnyerte a 9 iskola közötti versenyt. Ez nagy eredménynek számít az iskolában és a vezetőség elégedettségét kifejezve minden résztvevőt és segítőt meghívott pizzázni.


Ma egy thai nyelvű filmfesztivál is lebonyolításra került, ahová iskolánk diákjai közül néhányan ellátogattak saját rövidfilmjükkel a jó és a rossz tanulókról. Az eredmény egyelőre nem ismeretes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése